TV 2-Stenstrøm om Støre: – Det må ha klikka for ham - inyheter.no

TeamXon.com - Automatic

Det norsk folk's enkeltskjebner - og det gjelder mange flere!
- HUSK Å DELE SIDEN MED FLEST MULIG -
Ønsker du din historie på denne siden, eller skrive den selv ?

Kontakt oss!

Tidligere på lørdag var Oddvar Stenstrøm, tidligere programleder på TV 2 og et kjent fjes for mange, ute på Facebook som reaksjon på Støres uttalelser om at de fleste klarte seg godt tross høyere strømprisen. Vi har fått hundre tusen flere i jobb på disse månedene, og mange nordmenn har spart. Mange klarer seg veldig […]

TV 2-Stenstrøm om Støre: – Det må ha klikka for ham - inyheter.no

Tidligere på lørdag var Oddvar Stenstrøm, tidligere programleder på TV 2 og et kjent fjes for mange, ute på Facebook som reaksjon på Støres uttalelser om at de fleste klarte seg godt tross høyere strømprisen.

Vi har fått hundre tusen flere i jobb på disse månedene, og mange nordmenn har spart. Mange klarer seg veldig bra, sier Støre til TV 2.

Reagerer

Stenstrøm må ha sett på sin gamle kanal. Han tok tok til Facebook.

– Det må ha klikka for ham. Å si noe sånt! Etter mye dyrere strøm, mat, drivstoff og stadig høyere renter!!! Hvilken verden lever han i? Hvem er det han omgås? Med flere sånne utsagn er AP snart nede på 15-tallet på målingene. Ikke rart vanlige folk er forbanna, skrev han.

Og han var ikke alene. Uttalelsene fra Støre til TV 2 ble gjengitt i mange aviser og gikk til topps på sosiale medier. De fleste, i det minste av de som uttalte seg, var rasende på Støre.

Lørdag kveld har Nettavisen laget sak om Stenstrøms uttalelser. De har også innhentet kommentar fra statsministerens kontor, som naturlig nok tar Støre i forsvar.

Også den har Stenstrøm kommentert. Han er lettere overrasket over at en kjapp kommentar på Facebook blir nasjonale nyheter.

– Utrolig hva en kjapp liten Facebook-kommentar kan resultere i. At vanlige folk ikke har fått det verre med dyrere mat, strøm og drivstoff og stadig høyere renter, er en drøy påstand. Og den blir ikke mindre drøy selv om de fleste tåler økte utgifter. Men at jeg refser Jonas får stå for Nettavisens regning. Jeg sier bare hva jeg mener om påstanden hans i TV2-programmet Ærlig talt.

Støre mener folk ikke har fått det verre. Men i kommentarfeltene raser de

LES ALT:

Comments

https://www.lykkelandet.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Conversations